Inbjudan till Konstuniversitetets 10-årsjubileum och Uniarts Fest 22.9.

Bästa personal och studerande vid Konstuniversitetet!

Visste du att Konstuniversitetet fyller 10 år i år? Ganska otroligt, eller hur? Det var ju alldeles nyligen som Kontsuniversitetet grundades och tre starka akademier slogs samman till ett fint universitet. Du kan läsa tillväxthistorien på vår webbplats.  

Välkommen till inskriptionen och Uniarts Fest! 

Du är varmt välkommen till Konstuniversitetets födelsedagsfest i entréhallen i Teaterhögskolans huvudbyggnad Kokos fredagen den 22 september med början kl. 14.00.   

Först öppnar vi läsåret och firar det 10-åriga universitetet kl. 14–15.30 och sedan får vi njuta av konstfestivalen Uniarts Fest på samma ställe.  

För att du säkert ska trivas på festen har man planerat ett intressant och mångsidigt program för dagen. Som särskild gäst har vi Kaisa Rönkkö, som är ny direktör för Centret för konstfrämjande, Taike. Utöver hennes tal hålls även andra intressanta festtal.  

Men du behöver inte oroa dig, det blir inte bara tal! Vi får också njuta av konst, samhällsdiskussioner samt skumpa. Utställningslokalen Kuva/Tila är också öppen ända till 20.00 om du vill besöka Kandidatutställningen.  

Och om du vill ha en fartfylld avslutning på kvällen har vi bokat restaurangen Tanner (Tavastvägen 11) för eftersits från kl. 21.00. Där blir det också musik och dans! Mat kan köpas fram till 22.00. Inträdet till eftersitsen är gratis. 

Festen till ära har vi reserverat någonting trevligt som delas ut vid informationsdisken. På festen kan du också köpa en T-shirt eller en munkjacka med Konstuniversitetets logo om du vill.   

Hoppas vi ses på festen!